Mensheid

De Geschiedenis en de toekomst zullen jou dankbaar zijn.

Waarom de geschiedenis?
Omdat wij straks geschiedenis zullen zijn … maar ook Boedha, Jezus, Rosa Parks, Martin Luther King, John en Robert Kennedey, Ghandi, Steve Biko, Abraham Lincoln en alle anderen die in Mexico, Rusland, Zuid-Amerika, Afrika de hele wereld zijn gestorven in hun strijd om een betere, eerlijke, blije en rechtvaardige wereld.
Zij allen zullen dankbaar zijn dat wij, de mensheid, eindelijk onze bestemming hebben gevonden door te kiezen voor het Edenisme, de AiG maatschappij.

De Kaars van onze kinderen, maar ook de kaars van de mensen die over 300 jaar over de Aarde zullen lopen.

Wanneer gaat een kaars

De meeste mensen zeggen dat de schuld ligt bij de: buurman, de broer of Marokkaan, turk of buitenlander. Ik zeg het ligt aan het systeem waarin wij functioneren en die moet verandert worden

De mensheid als iemand die zijn hele leven slecht en ongezond heeft geleefd en op zijn 45e jaar beseft hoe waardevol het leven is en besluit voortaan alle drugs af te zweren en om ook van zijn kleinkinderen te kunnen genieten de keuze maakt om gezond door het leven te gaan. En daarvoor bereid is bepaalde offers te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.