Democratie anno 2011

Democratie in werking is kiezen voor hem/haar die het best kan vertellen wat de mensen willen horen en, hij /zij die lachend keihard kan liegen.

Voorbeeld.
De situatie van een land is belabberd nog 5 jaar en alles stort ineen. Nu zijn er 2 politici die om de kiezersgunst strijden.
De een is eerlijk en realist en verteld het volkprecies zoals de situatie is en dat er per direct maatregelen moeten worden genomen.
De ander die verkondigd met een ijzeren lach dat er totaal niets aan de hand is.
Het beste komt nog. En nog meer grijzend; We gaan een gouden tijd tegemoet.
Op wie zal het kiezersvolk, die allemaal net een nieuwe auto en huis hebben gekocht, stemmen? En als de ineenstorting nabij is zullen ze zich ook nog afvragen; ‘maar hoe kan dit toch’

Democratie.
Rutte, premier van Nederland, wat een optimisme! En met hem vele politici zijn als mensen die erachter zijn gekomen dat ze een doodlopende weg zijn ingeslagen en wat is Rutte’s oplossing?

Niet omkeren en een andere weg inslaan . Nee, gewoon optimstisch keihard meer gas geven de doodlopende weg in … dan komt er van zelf wel een oplossing?!!?

We zijn met z’n allen erachter gekomen dat de huidige maatschappij een doodlopende weg is ingeslagen en wat is de oplossing die wij met z, n allen bedenken ?
Keihard gas geven de doodlopende weg in?!!? Echt waar.

De huidige DK mens lijkt op iemand die van de dokter te horen krijgt ‘als u nu niet meteen ophoudt met roken en drinken’ = vliegreizen en vlees eten, dan heeft u nog maar 6 maanden te leven! Als u nu wel stopt kunt u nog lang doorleven!

En de dk mens gaat vrolijk fluitend naar buiten meteen een cafe in om lekker te roken en te drinken zonder enig medelijden met zijn 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar die straks zonder ouder een zekere dood zullen sterven.

Gifgrond; dit soort kreten krijg je dan ‘Ontwikkelingshulp is weggegooid geld’ dit is nog waar ook als de grond giftig is en blijft.

Edenisme in bedrijf

Maak elk jaar 20 % meer winst ten koste van alles, snijden in personeel, kinderarbeid, goedkope grondstoffen

Winst is totaal onbelangrijk zorg ervoor dat werknemers gelukkig zijn en gezonde, milieuvriendelijke producten maken in een prettig tempo.

Democratie is onwijze, domme maatregelen aankondigen en nemen als deze in de verkiezingstijd
Stemmen opleveren.

Democratie is valse en loze beloften doen als het maar stemmen oplevert..onmogelijk in Edenisme.

Kapi is drijft op hebzucht en leugen.= TV reclame.
Liegen is toegestaan in reclame. Beroemdheid die nooit cola drinkt mag zeggen dat dit het lekkerste en allergezondste drankje van de wereld is.

Democratie is vaak tegen zijn om het ten val brengen, gewoon tegen zijn om het tegenwerken niet om de argumenten.

Democratie is ook verraad plegen t.a.v. je kiezers of principes alleen om een belangrijke positie of regeermacht te verkrijgen.

Aarde brandt

Meneer uw huis staat in brand!!
We kunnen u huis, uw vrouw en kinderen alleen nog redden als u nu besluit dat u de helft van u rijkdom deelt/schenkt aan de armen.

Terwijl de dk mens maar niet kon beslissen om te delen van zijn rijkdom, brandde zijn huis verder af. Zijn hebzucht was te groot. Wat in zijn hoofd bleef hangen waren niet de woorden ‘uw huis, uw vrouw en kinderen worden gered’, maar de woorden ‘wegschenken, delen van zijn rijkdom’ …

Voor een betere wereld, voor het inslaan van een andere weg, voor het redden van de natuur, voor het redden van de mensheid en het voorkomen van onze ondergang zal het nodig zijn dat een ieder tot besef komt dat delen en samenwerken de enige sleutel is.

Multi-sufficientair. Meer dan genoeg voor ieder mens geboren op de planeet Aarde. Een betere, rechtvaardige, eerlijke, blije wereld, vrij van oorlog.

Zullen de mensen, de rijke mensen willen delen, willen opgeven voor het redden van de mensheid en de natuur op de planeet Aarde?

Of gaan ze liever ten onder in chaos en bloedvergieten?

Zal dit ook zo gaan met Aarde?
Zullen we deze eerder laten vergaan dan te delen?
Alles delen! De grootste, universele les … de oplossing voor alle problemen.
Leren delen.

Edenisme … Leren delen. Het eindexamen voor de mensheid.

1000 km. Vreemd.
Wanneer vergiftigt de lucht meer als ik 1000 km rijd of als ik 100 km auto rijd?

Schouderklopjes. Als ik een zaak heb en ik rijd elke dag 1000 km om zaken te doen en deals te maken kijkt een ieder mij bewonderend aan en krijg ik overal schouderklopjes en complimenten.
Vervuiling mag en is dan geen probleem. Wordt niet over gesproken!
Wordt de lucht dan niet vervuild als je voor zaken rijd? 1000 km per dag

100 km. Als ik zeg ik wil geen zaken meer doen want ik ben dombezig en vergiftig de lucht van mijn kinderen kijkt een ieder mij vreemd aan. Onderwijs maakt slim?
Als ik zeg ik wil mij nu inzetten voor een betere wereld zonder vervuiling … is de reactie van de mensen waar je het voor doet “ja maar je rijdt wel in een auto dan kan toch niet.’
100 km. Als men goed wil doen voor de wereld wordt men veroordeeld als men vervuild is het goed.
Gekke mensen in een gekke wereld.

Als de Zon binnen bereik van de mens was zou het in het kapitalisme eigendom zijn van een bedrijf of persoon met alle rampzalige gevolgen van dien.

Druppels op een gloeiende plaat

Is het dan niet wijs de gloeiende plaat (kapitalisme) te vervangen door een beker (Edenisme)!

De betekenis van druppel op een gloeiende plaat is; zinloos werk, resultaatloze inspanning, werk dat nergens toe leidt, eindeloos doorgaan met zinloos werk.
Een druppel zo omschrijft men vaak de hulp aan arme landen en mensen, zinloos het helpt toch niet en nooit niet, dus waarom?

Waarom vechten voor de natuur? Zinloos, de vernietiging gaat toch door! Dus waarom? Heeft het nog wel zin?

Alle miljarden, TV shows voor Afrika, Haïti, beroemdheden, prinsen en prinsessen, alle inzet lijkt zinloos te zijn, verdampt. Zelfs 1 miljoen goed bedoelde druppels zullen zinloos verdampen en verdwijen op de gloeiende plaat van de huidige wereld.

Zou het de mensheid niet sieren wanneer wij de gloeiende plaat (het huidige wereldsysteem) waar alle goed bedoelde hulpdruppels verdampen en de ellende dus eeuwig blijft, vervangen door een beker (Edenisme) waarin deze liefdevolle hulpdruppels niet verdampen maar vullen de beker die uiteindelijk zal overvloeien de Aarde en uiteindelijk zal leiden tot een wereld zonder honger of oorlog. Kunnen wij ons dit voorstellen? Een wereld zonder hulpbehoevenden. Nooit meer USA voor Afrika of een ‘mooie’ TV show voor honger in Ethiopië! Want de druppels verdampen niet meer..

Druppels in een beker in plaats van een gloeiende plaat! En een ieder zal er van kunnen genieten!

Als wij nu alle goedbedoelde inspanningen die gericht zijn op het geven van druppelhulp stopzetten en eerst richten op het verwijderen en vervangen van de gloeiende plaat door een beker. Edenisme is de beker van liefde die alle druppels van compassie, bewogenheid en hulp zal opvangen en de beker zal eeuwigdurend overlopen en ieder zal ervan drinken en er zal geen dorst meer zijn noch honger op Aarde.

Druppels op een gloeiende plaat.
Zo heet hulp tegenwoordig; liefdevolle druppels die verdampen op de gloeiende plaat dus daarvoor druppels in een kom of beker, liefde dat vloeit over en nooit vergaat.

De Telegraaf
wo 29 jun 2011, 08:46

Oorlogen kosten VS 2600 miljard euro

NEW YORK – De strijd die Amerika sinds 2001 voerde in Afghanistan, Pakistan en Irak kosten de VS in totaal minimaal 3700 miljard dollar (bijna 2600 miljard euro). Dat is de uitkomst van een groot onderzoek van het Watson Instituut voor Internationale Studies van de Amerikaanse Brown Universiteit dat woensdag uitkwam.
Een geschat bedrag van 1000 miljard dollar (ongeveer 700 miljard euro) aan rentebetalingen is niet opgenomen in de berekening.

 

Ook druppels. Misbruikte Druppels, die leiden tot een slechtere wereld. Druppels op een gloeiende plaat. Eeuwige zonde.

Indien God in het Aardse door de duivel kan worden uitgedaagd kan dat ook in het hiernamaals
Dus kunnen zielen van doden bedoeld voor de hemel ook door de duivelse toedoen alsnog in de hel belanden?

Druppels in een beker of kuip (Edenisme)waarin deze liefdevolle druppels kunnen samenstromen en overvloeden de Aarde tot een wereld van blijdschap en vrede, verdampen zullen ze niet.

Een mens bouwt een schitterend mooi huis, richt het volledig in met alle denkbare luxe meubels en apparatuur daarna zorgt hij/zij ook nog dat alle voorraadkasten vol zijn met meer dan voldoende voedsel, lekkerder dan lekker.
Als hij/zij klaar is geeft hij de sleutel aan zijn kinderen en zegt ´hier mogen jullie wonen en leven beheer het huis goed en houd het netjes.
Na een tijd is het huis in deplorabele staat geraakt, vervuild en vernield. Door (wan)’beheer’ van de kinderen is het huis bijna onbewoonbaar gemaakt .

Nu zegt een van de kinderen’kom laten wij samen proberen het huis weer te maken zoals door onze moeder/vader gegeven!”
‘Nee’zegt een ander ‘laat maar gewoon zoals het is onze moeder heeft beloofd terug te komen en dan zal zij die troep wel lekker zelf opruimen.’

De ouder komt terug en treft zijn vernielde schepping aan.
Jij bent nu zelf de ouder die inderdaad terugkomt, welk van de 2 kinderen zal jij nu belonen?

Bovenwijs

Bovenwijs is de mens leren zijn hart te volgen en niet alleen zijn verstand.

Bovenwijs is de kinderen leren te voelen
Bovenwijs leert kinderen met hun hart te denken en niet alleen met hun verstand

Christelijke maatschappij.

Stel je voor een generaal die voor zijn troepen staat en hun het bevel geeft naar rechts te marcheren maar wat doen de troepen die besluiten naar links te marcheren.
En zeggen daarbij doodleuk dat zij doen wat de generaal hun bevolen heeft.

Jezus over arm en rijk. Jezus over rijkdom.
Jezus over je naaste.

Zondagse rust, Sabbat. Rustdag is heilig.
Wat zegt de economie? En wat doen we?
Werken 7 dagen per week! Christelijk?

De E mens is als iemand die 100 gerechten voor zich heeft, alles lekker vind en honger heeft maar vanwege zijn gezondheid toch voor kiest om alleen maar 4 gezonde gerechten te consumeren.

De DK mens in de USA, daar dreigt een epidemie van diabetisch.
De Emens zal vanwege de gezondheid van de natuur er voor kiezen alleen maar te gebruiken wat goed is voor hemzelf zijn medemens en de natuur.

Mensheid

De Geschiedenis en de toekomst zullen jou dankbaar zijn.

Waarom de geschiedenis?
Omdat wij straks geschiedenis zullen zijn … maar ook Boedha, Jezus, Rosa Parks, Martin Luther King, John en Robert Kennedey, Ghandi, Steve Biko, Abraham Lincoln en alle anderen die in Mexico, Rusland, Zuid-Amerika, Afrika de hele wereld zijn gestorven in hun strijd om een betere, eerlijke, blije en rechtvaardige wereld.
Zij allen zullen dankbaar zijn dat wij, de mensheid, eindelijk onze bestemming hebben gevonden door te kiezen voor het Edenisme, de AiG maatschappij.

De Kaars van onze kinderen, maar ook de kaars van de mensen die over 300 jaar over de Aarde zullen lopen.

Wanneer gaat een kaars

De meeste mensen zeggen dat de schuld ligt bij de: buurman, de broer of Marokkaan, turk of buitenlander. Ik zeg het ligt aan het systeem waarin wij functioneren en die moet verandert worden

De mensheid als iemand die zijn hele leven slecht en ongezond heeft geleefd en op zijn 45e jaar beseft hoe waardevol het leven is en besluit voortaan alle drugs af te zweren en om ook van zijn kleinkinderen te kunnen genieten de keuze maakt om gezond door het leven te gaan. En daarvoor bereid is bepaalde offers te brengen.

Edenisme, why not?

Grote les en grote kunst van het leven op Aarde is niet alles te willen hebben of doen wat mogelijk is. Zonder het uitoefenen van deze wijsheid zal het paradijs, het Edenisme, geen stand houden.

Tevreden zijn met alle s wat goed is voor mens en planeet en ontevreden zijn met alles wat schadelijk is of kan zijn voor mens of planeet. CW en HW.

Niet alles willen doen en hebben wat te doen en te hebben is. Ook nee kunnen zeggen tegen eigen hebzucht en genotzucht. Noodzakelijk en onvermijdelijk voor eeuwig durend paradijselijk leven op de planeet Aarde.

2 titels AiG maatschappij en de Edenistische maatschappij blauwdruk van God voor de Aarde

Mensen zonder principes met economische idealen (rijk worden) zijn er massa’s van … dat is ook de reden waarom het zo slecht gaat met de wereld en altijd slecht zal gaan. Mensen met sterke principes en grote idealen is waar er een groot tekort aan is.

De onophoudelijke vernietiging van de wonderlijke natuur en het voortgaande geloof in het kapitalisme doet sterk vermoeden dat de mens niet afstamt van de Aap maar van de Struisvogel.

Het door zulke grote groepen mensen ontkennen of niet willen weten in welke catastrofale toestand de maatschappij en de natuur verkeert doet mij sterk vermoeden dat de mens niet van de apen noch van God afstamt … maar van de Struisvogel.

Het vasthoudend geloof in kapitalisme is als het geloven dat de Titanic alsnog de haven van bestemming komt binnenvaren.

Het Kapitalisme is gebaseerd op hebzucht en kan niet bestaan zonder materiële hebzucht.
Reclame, reclame, bombardementen aan oproepen en aansteken van hebzucht

Christenen, Moslims, en andere gelovigen.
Het huis (de Aarde) dat onze Vader voor ons gemaakt heeft staat in brand! Het za afbranden als wij niets doen en Hij/Zij heeft het met zoveel liefde voor ons geschapen!
Kom er is water genoeg en wij hebben intelligentie en talent gekregen om waterslangen te maken kom laten wij het de brand blussen!
Nee zeggen vele gelovigen laat maar branden onze Vader zal het zelf komen blussen!

Aarde; hoe lang is de Aarde rond? Hoe lang draait de Aarde om zijn as of stond het stil?

Als de natuur op de levende blauwe planeet mocht kiezen in een wereldwijde verkiezing welk samenlevingssysteem er op en over haar mocht heersen

Besparingen op luchtverkeer; geen zakenreizen. Geen koeriersdiensten.

Edenisme. Gods blauwdruk voor de planeet Aarde.
Gelovigen is het niet zo?
Ik durf te stellen.
Indien Adam en Eva niet voor de verleiding waren gezwicht, als zij niet van de appel hadden gegeten.
Dan hadden wij nu in het Edenisme geleefd, een AiG maatschappij, meer dan genoeg voor iedereen, geen oorlog, criminaliteit of corruptie.
Zullen wij God nu weer blij maken, goed stemmen en zijn blauwdruk uitvoeren?
Edenisme why not?