Bestellen Promotionele- en Bestuivingsitems.

Net zoals vlinders bloemen bestuiven en zo de wereld mooier maken zo wil ik voor een gezonde en mooiere wereld rupsmensen                                      bestuiven met de realiseerbare droom van de vlinderbeschaving. Dit Edenistische initiatief ter vlinderbewustmaking is niet om                                  zelf rijker te worden maar om de wereld te verrijken. Met bijgaande items maken wij de Vlinderbeschaving zichtbaar                                                        en tastbaar.

Vlinderlijke blijmakende producten om de vlinderbeschaving leven in te blazen, vleugels te geven om de wereld in te fladderen                                          en te bestuiven met de liefdevolle en vredelievende vlinderfilosofie om de grote bewustzijnsverwisseling in te zetten.

        Bestellingen graag naar email:  info@edenisme.nl 

Bij aankoop van deze items wordt u als een druppel van wat uiteindelijk een wereldwijd stromende                                                                                onstuitbare vlinderrivier van vrede en geluk zal worden.

De prijzen zijn inkoopsprijzen plus kosten zonder winstmarge. Wij laten het aan u, vlinderbewuste mensen, over welk                                                        bedrag u wilt delen om de vlinderbeschaving te laten ontstaan, zichtbaar en tastbaar te maken voor u en anderen.

Geef de Vlinderbeschaving aub Vleugels. Dit kan door het boek en of deze items te bestellen. Het is net zo onmogelijk voor kapitalisme                        om naar edenisme te evolueren als het is voor een rups om een vlinder te worden. En toch gebeurt het. Ook als u het nog niet kan begrijpen,              kan zien of voelen dat u vleugels in u heeft en kan vliegen, doe het voor u (klein)kinderen en komende generaties.                                                                 Edenisme de mens, de natuur, de geschiedenis en de toekomst zullen u eeuwig dankbaar zijn.

Geld en de vlinder.  Edenist wil bovenal het paradijs bewaren, de kapitalist wil vooral kapitaal vergaren. De vlindermens wil niet zichzelf                        verrijken maar haar wereld. Net zoals de rups tijdelijk bladeren nuttigt om een mooie vlinder te worden zo hebben wij rupsmensen (helaas) geld     nodig om de mooie gratis vlinderbeschaving te laten ontstaan.                                           

Elke euro besteed aan steun voor de ontpopping van de vlinderbeschaving zal de wereld rijkdom en geluk brengen                              die met alle geld niet te koop is. 

Alles wat wij van Edenisme doen, bedenken en ondernemen is erop gericht de wereld beter, mooier, gezonder en gelukkiger te maken. Inkomsten.      Wij zijn niet op GELD winst gericht wel op winst voor maatschappij en natuur. Willen vooral de wereld bestuiven met de vlinderfilosofie van vrede en liefde. Inkomsten zijn niet om onszelf rijker te maken maar onze wereld in harmonie met de natuur te verrijken en de vlinderboodschap aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken. En ook eerst en vooral de rupsmensheid voor een niet ondenkbare suïcidale extinctie te behoeden.

Zoals de klok tikt in Edenisme, zo vredig lief, betrouwbaar en aangenaam tikt het nergens.