Category Archives: AiG maatschappij

Democratie anno 2011

Democratie in werking is kiezen voor hem/haar die het best kan vertellen wat de mensen willen horen en, hij /zij die lachend keihard kan liegen.

Voorbeeld.
De situatie van een land is belabberd nog 5 jaar en alles stort ineen. Nu zijn er 2 politici die om de kiezersgunst strijden.
De een is eerlijk en realist en verteld het volkprecies zoals de situatie is en dat er per direct maatregelen moeten worden genomen.
De ander die verkondigd met een ijzeren lach dat er totaal niets aan de hand is.
Het beste komt nog. En nog meer grijzend; We gaan een gouden tijd tegemoet.
Op wie zal het kiezersvolk, die allemaal net een nieuwe auto en huis hebben gekocht, stemmen? En als de ineenstorting nabij is zullen ze zich ook nog afvragen; ‘maar hoe kan dit toch’

Democratie.
Rutte, premier van Nederland, wat een optimisme! En met hem vele politici zijn als mensen die erachter zijn gekomen dat ze een doodlopende weg zijn ingeslagen en wat is Rutte’s oplossing?

Niet omkeren en een andere weg inslaan . Nee, gewoon optimstisch keihard meer gas geven de doodlopende weg in … dan komt er van zelf wel een oplossing?!!?

We zijn met z’n allen erachter gekomen dat de huidige maatschappij een doodlopende weg is ingeslagen en wat is de oplossing die wij met z, n allen bedenken ?
Keihard gas geven de doodlopende weg in?!!? Echt waar.

De huidige DK mens lijkt op iemand die van de dokter te horen krijgt ‘als u nu niet meteen ophoudt met roken en drinken’ = vliegreizen en vlees eten, dan heeft u nog maar 6 maanden te leven! Als u nu wel stopt kunt u nog lang doorleven!

En de dk mens gaat vrolijk fluitend naar buiten meteen een cafe in om lekker te roken en te drinken zonder enig medelijden met zijn 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar die straks zonder ouder een zekere dood zullen sterven.

Gifgrond; dit soort kreten krijg je dan ‘Ontwikkelingshulp is weggegooid geld’ dit is nog waar ook als de grond giftig is en blijft.

Edenisme in bedrijf

Maak elk jaar 20 % meer winst ten koste van alles, snijden in personeel, kinderarbeid, goedkope grondstoffen

Winst is totaal onbelangrijk zorg ervoor dat werknemers gelukkig zijn en gezonde, milieuvriendelijke producten maken in een prettig tempo.

Democratie is onwijze, domme maatregelen aankondigen en nemen als deze in de verkiezingstijd
Stemmen opleveren.

Democratie is valse en loze beloften doen als het maar stemmen oplevert..onmogelijk in Edenisme.

Kapi is drijft op hebzucht en leugen.= TV reclame.
Liegen is toegestaan in reclame. Beroemdheid die nooit cola drinkt mag zeggen dat dit het lekkerste en allergezondste drankje van de wereld is.

Democratie is vaak tegen zijn om het ten val brengen, gewoon tegen zijn om het tegenwerken niet om de argumenten.

Democratie is ook verraad plegen t.a.v. je kiezers of principes alleen om een belangrijke positie of regeermacht te verkrijgen.

Edenisme, why not?

Grote les en grote kunst van het leven op Aarde is niet alles te willen hebben of doen wat mogelijk is. Zonder het uitoefenen van deze wijsheid zal het paradijs, het Edenisme, geen stand houden.

Tevreden zijn met alle s wat goed is voor mens en planeet en ontevreden zijn met alles wat schadelijk is of kan zijn voor mens of planeet. CW en HW.

Niet alles willen doen en hebben wat te doen en te hebben is. Ook nee kunnen zeggen tegen eigen hebzucht en genotzucht. Noodzakelijk en onvermijdelijk voor eeuwig durend paradijselijk leven op de planeet Aarde.

2 titels AiG maatschappij en de Edenistische maatschappij blauwdruk van God voor de Aarde

Mensen zonder principes met economische idealen (rijk worden) zijn er massa’s van … dat is ook de reden waarom het zo slecht gaat met de wereld en altijd slecht zal gaan. Mensen met sterke principes en grote idealen is waar er een groot tekort aan is.

De onophoudelijke vernietiging van de wonderlijke natuur en het voortgaande geloof in het kapitalisme doet sterk vermoeden dat de mens niet afstamt van de Aap maar van de Struisvogel.

Het door zulke grote groepen mensen ontkennen of niet willen weten in welke catastrofale toestand de maatschappij en de natuur verkeert doet mij sterk vermoeden dat de mens niet van de apen noch van God afstamt … maar van de Struisvogel.

Het vasthoudend geloof in kapitalisme is als het geloven dat de Titanic alsnog de haven van bestemming komt binnenvaren.

Het Kapitalisme is gebaseerd op hebzucht en kan niet bestaan zonder materiële hebzucht.
Reclame, reclame, bombardementen aan oproepen en aansteken van hebzucht

Christenen, Moslims, en andere gelovigen.
Het huis (de Aarde) dat onze Vader voor ons gemaakt heeft staat in brand! Het za afbranden als wij niets doen en Hij/Zij heeft het met zoveel liefde voor ons geschapen!
Kom er is water genoeg en wij hebben intelligentie en talent gekregen om waterslangen te maken kom laten wij het de brand blussen!
Nee zeggen vele gelovigen laat maar branden onze Vader zal het zelf komen blussen!

Aarde; hoe lang is de Aarde rond? Hoe lang draait de Aarde om zijn as of stond het stil?

Als de natuur op de levende blauwe planeet mocht kiezen in een wereldwijde verkiezing welk samenlevingssysteem er op en over haar mocht heersen

Besparingen op luchtverkeer; geen zakenreizen. Geen koeriersdiensten.

Edenisme. Gods blauwdruk voor de planeet Aarde.
Gelovigen is het niet zo?
Ik durf te stellen.
Indien Adam en Eva niet voor de verleiding waren gezwicht, als zij niet van de appel hadden gegeten.
Dan hadden wij nu in het Edenisme geleefd, een AiG maatschappij, meer dan genoeg voor iedereen, geen oorlog, criminaliteit of corruptie.
Zullen wij God nu weer blij maken, goed stemmen en zijn blauwdruk uitvoeren?
Edenisme why not?