Noodzaak Metamorfose naar Hoger, Verlichter en Mooier

De evolutionaire stap naar het vlinderstadium is noodzaak, is geen vrijblijvende keuze maar is noodzakelijk voor de soort om haar toekomst veilig te stellen en te verzekeren.

In het geval van de Rupsmensheid is het van belang en noodzaak de zelfdestructieve,   dis harmonieuze en probleemvolle zelfvernietigende rupsfase te beëindigen en over te gaan tot de zelf constructieve, harmonieuze en oplossingsrijke hogere vlinderbeschaving.

Het ingewikkelde en schijnbaar onmogelijke: loslaten van geld en achter ons laten van de geldrupsfase zal de grootste bevrijding blijken en de allergrootste stap omhoog zijn in de geschiedenis van de mensheid.

Zolang wij in de primitieve geldrupsfase blijven zullen wij geschokt, verbaast, verontwaardigt, aangeslagen en in ongeloof de waanzin, wreedheden, verwarring, onrecht en absurditeiten steeds meer en heftiger zien worden want zo is en functioneert een geldrupssysteem nu eenmaal.

Hoe erg moet het worden voor wij het inzien en willen beseffen dat er een radicale, fundamentele en structurele verandering nodig is? Hoe ver/dichtbij moeten wij van de afgrond zijn voor wij willen metamorfoseren? Wanneer komt het “Titanic” moment. Het moment dat eindelijk doordringt dat het rupsschip echt aan het zinken is en wij moeten overstappen op een ander  schip, een vlinderschip?

De Puberale rups is niet in staat zich voort te planten, niet in staat de toekomst van haar soort veilig te stellen. daar is zij biologisch niet toe in staat. Dat kan alleen de volwassen vlinder. De Rudimentaire geldrupsmens is geestelijk niet in staat de toekomst van de mens veilig te stellen, het is de vlindermens in ons die dit kan en moet doen. Het is dus noodzaak voor de soort dat de rups en de rupsmens vlinder(mens) worden willen zij voortbestaan.

Zullen wij rupsmensen zoals de rups wijs doet vrijwillig de noodzakelijke metamorfose ingaan om                                                        onze toekomst te redden en veilig te stellen?

De zelf veroorzaakte gevaren, crisis en rampen die op ons afkomen zijn vele malen groter, erger en catastrofaler dan een mens kan of wil bevatten. Maar ze zijn er wel. Struisvogel politiek zal niet helpen maar ons alleen meer en dieper in de problemen brengen.

Op elk denkbaar gebied loopt het geldrupsen systeem vast en smeekt om vleugels om op te kunnen stijgen om zichzelf te bevrijden.

Het systeem is oud, fout en verrot, elke dag meer en erger.